> Scheiden

Beslist u zelf of de rechter?

Als u uit elkaar gaat, moet u zowel de scheiding zelf alsook de financiële zaken voor u beiden regelen. Komt u daar samen uit in goed overleg? Of wordt het een vechtscheiding met ieder een eigen advocaat? Wij helpen u graag om een vechtscheiding te voorkomen. Daarom werken we bij de bediening van onze klanten die uit elkaar gaan, samen met Scheidingsexpert Nederland.

Wat moet u allemaal doen bij het uit elkaar gaan?

Welke stappen daarbij komen kijken, hangt onder meer af van de wijze waarop u samenleeft - bent u gehuwd, heeft u geregistreerd partnerschap, samenwonend met of zonder samenlevingsovereenkomst? Maar ook of u samen kinderen heeft, in een huur- of koopwoning woont en veel of weinig gezamenlijke bank- en verzekeringszaken heeft. Bij alle stappen kunnen wij u samen met Scheidingsexpert Nederland helpen en zaken voor u regelen. Samen zorgen we snel voor duidelijkheid in lastige tijden. In het belang van beide ex-partners en eventueel betrokken kinderen.

Heeft u een ABN AMRO hypotheek en gaat u scheiden? Omdat wij als tussenpersoon ook een samenwerking hebben met ABN AMRO, kunnen we klanten die in scheiding liggen én een ABN AMRO hypotheek hebben, nog sneller helpen. Door de gezamenlijke bediening met Scheidingsexpert kunnen we in geval van een ABN AMRO hypotheek vaak al zekerheid over uw hypotheek geven zónder dat er een (concept)convenant is. Zo weet u nog eerder waar u - ook financieel - aan toe bent.

Meer weten over onze dienstverlening bij scheiden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Handige sites:

www.scheidingsexpert.nl/wonen
www.berekenkinderalimentatie.nl/wonen