> Scheiden, uit elkaar?

Wij staan voor u klaar

Als u uit elkaar gaat, moet u zowel de scheiding zelf alsook de financiële zaken voor u beiden regelen. Welke stappen daarbij komen kijken, hangt onder meer af van de wijze waarop u samenleeft - bent u gehuwd, heeft u geregistreerd partnerschap, samenwonend met of zonder samenlevingsovereenkomst? Maar ook of u samen kinderen heeft, in een huur- of koopwoning woont en veel of weinig gezamenlijke bank- en verzekeringszaken heeft. Daar kunnen wij u samen met Scheidingsexpert Nederland bij helpen.

Samen met Scheidingsexpert Nederland staan we voor u klaar in lastige tijden

Wij bieden deskundig advies en werken daarbij samen met Scheidingsexpert Nederland. Dit is een onafhankelijke partij die u volledig kan begeleiden bij het in onderling overleg uit elkaar gaan en het compleet afwikkelen van de scheiding, in het belang van beide ex-partners en eventueel betrokken kinderen.

Heeft u een ABN AMRO hypotheek en gaat u scheiden? Omdat wij als tussenpersoon ook een samenwerking hebben met ABN AMRO, kunnen we klanten die in scheiding liggen én een ABN AMRO hypotheek hebben, nog sneller helpen. Door de gezamenlijke bediening met Scheidingsexpert kunnen we in geval van een ABN AMRO hypotheek vaak al zekerheid over uw hypotheek geven zónder dat er een (concept)convenant is. Zo weet u eerder waar u - ook financieel - aan toe bent.

Meer weten over onze dienstverlening bij scheiden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Handige sites:

www.scheidingsexpert.nl/wonen
www.berekenkinderalimentatie.nl/wonen